Til slutt kom Magnus selv!

-Da var smilet bredt hos alle Kragerø Sjakklubb Ungdoms medlemmer, og et par voksenmedlemmer fikk i kveld anledning til å spille simultan mot Peter Heine Nielsen som er Magnus Carlsens trener og en av årets sekundanter I alt tre simultanrunder. Etter at Peter knuste alle 9 med 20 minutters tenketid ble tenketiden for den vennlige dansken redusert til 10 minutter for Peter, mens motspillerne fikk beholde sine 20 minutter.

Fredrik Johan Aa. Olsen hadde satt seg strategisk helt ute på fløyen slik at Peter tapte på tid mens Einar Clausen Frøvik klarte å spille remis Frøvik klarte å spille remis. I siste runde fikk runde fikk spillerne samme tenketid mot en av superstormesterne i sekundantteamet og Amjed og Einar klarte hver sin sterke remis! På slutten av denne runden ankom Magnus spillelokalet som betraktet de siste 3-4 partiene og han kommenterte spesielt Einars spill som sterkt etter at remisen var et faktum.

Takk til Kragerø Resort for å rigge denne muligheten for våre medlemmer i kveld og ikke minst takk til Peter Heine Nilsen og vår verdensmester Magnus Carlsen og hans hyggelige team som ga oss 2 timer av en uforglemmelig tirsdagskveld. Forsett med å spille og trene sa Magnus til slutt til de unge spillerne. Det tror vi ganske sikkert de kommer til å gjøre en stund!